lørdag, januar 14

leker meg litt..

på nett. Prøver å finne fine, enkle rammer og annet "stæsj" . Har ikke skaffet meg photoshop enda, må nok gå til innkjøp av ny pc først, for denne henger seg opp hele tiden, hva er vel mer irriterende?? 
Joda, jeg skal ha og jeg skal ha:) Men har også snart bursdag da..hi hi. Skulle tro jeg fikk nok til jul..
Men altså, syns denne "ramma" var litt kul da. Hentet, som du ser, på photofunny.net. Bildene av spisestua tok jeg igår da lyset flommet inn:) Prøver å google meg fram til nettsteder der jeg kan finne det "lille ekstra" å sette på bildene, men jeg finner ikke så mye. Har du noen tips som du vil dele, om fine nettsteder til foto?? Med disse bildene ønsker jeg deg en riktig god helg!

6 kommentarer:

 1. Så fint du har d Veronica! På istockphoto.com og crestock.com finner man alt mulig av rammer og dilldall, men må betale for en del av det da.. Får du deg Photoshop kan du jo mekke selv ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Lekkert! Så flink du er!
   Turid

   Slett
  2. Tusen takk Tonje! Dette er nå sjekket ut og fant ut at Crestock var mindre komplisert enn den andre:) hihi Fant bare de man måtte betale for, men det var også slike rammer etc jeg var på jakt etter:)Photoshop må nok til uansett her! tirsdagsklem herifra

   Slett
 2. Vil du skrive litt om Eames replika stolene dine?
  Tenker å bestille de samme, men husker ikke helt hvilken side du bestilte fra og hvor mye det koster i frakt osv osv. Supert med svar :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anonym! Jeg bestilte fra interioraddict.no. For 4 stoler ble total prisen ca 3100kr. Vi er veldig fornøyde:)Håper det var svar nok:) Fin helg til deg:)

   Slett
 3. Så fint dere har det :)

  Og en finfin tirsdagskveld til deg!
  Signe

  SvarSlett