mandag, januar 16

Til verdens snilleste, kjekkeste, sterkeste mann..

I reddsel for at Maskinisten ikke skal få med seg hva jeg ønsker meg til bursdagen, ja, og sånn ellers, har jeg laget han en ønskeliste! Det er jo alltids noe en "trenger"! Er det ikke? Ikke nok med at jeg fikk alt jeg ønsket meg til jul av "nissen", kremt, så kommer det en liste til! Veldig snilt gjort av meg, eller hva Maskinisten? Jeg vet du følger med meg, klikker deg inn på Maskinistfrua når du er ute og seiler på de 7 hav og lengter hjem til kone, 3 trollunger og oppussing:)

Lista er lang, så jeg får bare begynne å ramse opp.

 En ny stekepanne trenger jeg, siden du har brukt gaffel og stålstekespade i de to andre pannene vi hadde og ødelagt dem. Vil du ha mat på bordet når du kommer hjem fra de 7 hav, må "vi" ha en ny.

Redd for at ribbefettet (valpefettet) skal bli sittende for alltid, så burde jeg vel kanskje få noen nye Nike Barefoot! (Mer info? Snakk med Lise Mette, hun hjelper deg) Det kommer jo deg til gode også det kjære mannen min, du som ønsker deg så en trophy wife! hahahaa:)
Denne fine stjernegenseren som jeg fant på CorneliasHus! Den er kjempe lekker, dyr og skjuler sikkert litt av ribbefettet på magen, som kommer til å forsvinne med hjelp av den tredje julegaven jeg fikk av deg:) Dette er ikke meg, bare så det er sagt. Bildet er lånt fra nettbutikken til Corneliashus.

O'lala! Dette kule og retro kamera,  Fuji x10 tar fantastiske bilder, jeg har selv prøvd det, og de selger det på dekk 7, båten hvor du jobber:) Med dette kamera kan jeg ta enda bedre bilder vettu og da vil du kunne se oss enda bedre her på bloggen når du er borte! Smart eller hva? Jeg tenker på alt jeg vettu gutten min!


Siden jeg har satt opp mange kostbare ønsker her, så må du ikke fortvile! Vit at det holder med ullundertøy og sokker (faktisk), for i motsettning til deg, så er det noe jeg aldri får! Et deilig duftlys blir jeg også veldig glad for:) Tjaaa..Og hvis du virkelig vil at jeg skal slappe av og slenge beina på bordet, så hadde denne interiør boka, Naturligvis, vært midt i blinken å hvile øynene på:) Og du vet, hvite tulipaner slår aldri feil. Love you!


 Håper ikke dere andre som leser dette syns jeg er helt urimelig? Det kommer jo flere bursdager, julaftener, "nå vil jeg bare overaske deg med en superduper gave" dager også da:) Jeg trenger ikke få alt på en gang heller! hi hi hi..

Okei, dette var kjempe moro for meg å skrive, håper den er nyttig for Maskinisten:)
ps. Jeg er ikke så stor matrealist som det ser ut som altså:)

Ønsker dere andre en superduper dag videre!8 kommentarer:

 1. bursdag snart altså?
  fin intro til innlegget :)
  og fine ting du ønsker deg
  de skoa så lekre ut
  og den genseren er både praktisk og fin :)
  er det du på bildet? er du SÅ fotolekker??

  håper maskinisten leser bloggen din

  hilsen
  Åpent hus

  SvarSlett
 2. Ja hehe, det er ihverfall noen som leser den:) Skoene er utrolig deilige også, som å være barbeint:) Og det er IKKE meg på bildet, hadde det bare vært så:) Nei det er lånt fra Corneliashus nettbutikk! Har redigert det inn i teksten nå:)Takk for koselige tilbake meldinger dere:) klem herifra

  SvarSlett
 3. Ingen grunn til at han kan lure seg unna nå :)

  Masse fint ihvertfall ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei Ulrikke, det er det virkelig ikke! Kan ikke komme her å si at han ikke visste hva jeg ønsket meg..hihi Tror jeg må oppdatere lista etterhvert også:) haha

   Slett
 4. De skoene har jeg ønsket meg en stund, men nå fikk jeg iPad, så får være rimelig godt fornøyd og heller kjøpe skoene selv... :) God helg frue!

  SvarSlett
  Svar
  1. Aaa heldigris Gabriella! Ønsker meg ny pc jeg da, har ikke prøvd iPad eller Macbook som alle skryter av, tørr ikke, fordi jeg ikke har råd til det:) hihi
   Skoene vet jeg kan fås til halve prisen , sendt fra Usa. Tjaja, vi snakkas plutselig:)

   Slett