mandag, januar 9

Maskinistens barndoms kjæreste

..is this Global Chic


 Er hun ikke skjønn?  Denne tre "dukken" på noen og 40 cm, med svulmende lepper, spisse pupper og ørepynt var lille Maskinistens første kjæreste da han vokste opp i Bankok. Hun har fått mange susser og koser fra en gang, en skjønn liten gutt:) Tre dukken har fått ståplass i "skapet med det rare". Her har jeg samlet et par reiseminner fra Maskinisten og meg og noen andre eksotiske ting som vi har fått av min skjønne svigermor. Et hvalØre er det nok ikke mange som har, men heller kanskje en korall som her? Elefanten er fra Maskinisten barndom i Thailand og hvaltannen har fått plass oppå en gammel norsk lyrik bok (som for andre kan være ganske eksotisk) ..hi hi. Med dette hiver jeg meg på Nib's første utfordring 2012.  5 kommentarer:

 1. Ha-ha-ha, jeg syns jeg ser Maskinisten nusse på den dama der!!! ;)Hun er jo ganske så snasen med de leppene, og struttepuppene a la Madonna og "Like a virgin"... He-he!

  SvarSlett
 2. flotte maskinistfrue. vær snill og fortsette med ditt skriveri og bilderier. du er ett forbilde for alle fruer
  det er spennende og lese ditt innlegg.jeg er på jobben og forsøker og skrive en hilsen til dere.dette er første gang.håper og få det til.
  bjørneklem fra bestemor unn.

  SvarSlett
 3. Hei på deg:)Så fin blogg du har,legger meg til som følger..Lykke til i Nib utfordringen..klem fra Kathrin

  SvarSlett
 4. Så fine kommentarer da dere!Heldige meg:)Tusen tusen takk, og en ekstra stor takk til bestemor Unn:)Hyggelig

  SvarSlett