lørdag, juli 7

god norsk sommer..


er vel det vi kan kalle dette været her! Ingen sol idag heller, men jøss så lommert! Fin temperatur er det ihvertfall og idag har vi gått tur ned til kuene og romstert nede i kjeller'n. Nå har jeg nemlig et innrednings problem!De tre billy hyllene som oppbevarte fjas og stas er bært ned på vårt nye tv- og film rom. Nå har jeg plutselig fått en stor krok i stua som jeg ikke har peiling på hva jeg skal finne på til!... Luksus problem, var vel heller ordet!
Neida, så sånn går nå dagene her hjemme, barna holder meg opptatt og jeg har liten tid til andre bekymringer. Nå har jeg attpåtil stua her oppe og stua nede å innrede! Ja, jeg er heldig:)
Tante og onkel flytter til usa om en uke og forrige helg var jeg innom dem og med hjem fikk jeg noen fine putetrekk, pluss masse fint tøy som de aldri vil få brukt i Sarasota:) Lucky me! Dette kule putetrekket var et av dem, tror det er fra ikea:)

Syns det var litt gøy å ta bilder gjennom hagens pioner. Ha en fortsatt deilig lørdag dere!

Klem fra maskinistfrua
1 kommentar:

  1. Så nydelige bilder, vakkert med peonene i forgrunnen. Har tatt en kikk på bloggen din, så fin den er. La meg til som følger, jeg.

    SvarSlett