torsdag, juni 28

K r e f t


 det er jo noe som skjer andre, ikke en selv.
...for en utrolig vending! Fra å tro at jeg bare skulle fjerne en ufarlig cyste i halsen som vokste og vokste, fikk jeg beskjed om at det hadde skjedd en glipp. En av mange sykehustabber - de hadde glemt å informere om at jeg hadde fått kreft.


og dette fikk jeg vite igår ettermiddag, av legen som egentlig skulle operert meg idag. Så utrolig mange tanker som flyr gjennom hodet når du hører det ordet - kreft. Men det er en "snill" kreft, som de aller aller fleste blir 100 prosent friske av. Idag igjen fikk jeg ringt med legen og det var så beroligende.Jeg lar alle bekymringer fare, jeg tror gud har en plan med oss alle. Og han vil ikke gi oss prøvelser han ikke tror vi kan klare.
Vi har blitt løftet opp av våre venners bønner i natt og nå tenker jeg knapt på hva som har hendt:) Ja det er sikkert rart å dele noe så personlig på en interiørblogg, men det følte jeg for akkurat nå. Så får vi se hva som skjer nå i sommer, men jeg tror sommeren blir bra ♥

Fortsatt fin torsdag til deg. Denne nydelige utsikten fikk jeg foreviget i bestefars 75 årslag nå på tirsdag. Vakkert.
22 kommentarer:

 1. Hjelpe meg, nå fikk jeg gåsehus her! For en ubehangelig nyhet å få! Men så godt å høre at den var en av de snille!!! Dette går bra skal du se!

  Tenker på deg!

  Mange klemmer fra Lene

  SvarSlett
 2. Håper inderlig at det går bra med deg.... God bedring osv.....!!!!! Jeg skal be for deg. :o)

  Klem Monica M.

  SvarSlett
 3. Sender deg mange goe kniber (betyr gode klemmer på Jæren). Tøft av deg å dele dette med resten av verden på den måten. Men det er kanskje godt å få sagt det også.

  Så utrolig vakker du er på bildet. Lykke til med det du skal ut på nå.

  Hilsen Aase

  SvarSlett
 4. Hei.
  Du er i guds hånd.Ber om at du får en fin sommer tross alt.
  Ønske deg kun det beste og ber om du skal bli frisk og at du merke at du blir løftet igjenom dagende,
  Klem

  SvarSlett
 5. For en grusom nyhet å få, og skam til sykehuset som har klart å " glemme " å gi deg beskjed!!
  Det er godt det en snill type kreft.
  Lykke til med det som måtte komme av behandlinger. Behold positiviteten din, det er viktig i denne kampen:).
  Klem Veronica

  SvarSlett
 6. oi! for ein forferdelig sjokkerande nyhet å få!
  Skjønner godt at du reagerer når du høyrer ordet kreft.
  Vi har jo alle eit forhold til det, men dei fleste tenker vel som du seier at det skjer med andre.

  Godt å høyre at det er den snille typen, og dette går sikkert kjempe fint - eg håpar det.

  Fint at du har mange rundt deg til å ta vare på deg, og tenke på deg.

  HElsing Marianne

  SvarSlett
 7. Hei;)
  Det er bra vi ikke vet hva morgendagen bringer. Du er tøff og takler det fint.
  Det at du deler det på bloggen er ikke rart. Kanskje det har noe med å dele med andre en de som står nærmest. Noen andre som kan "se" og "høre" deg;) Tror vi mennesker har behov for å dele med de som ikke har relasjoner og forventninger til oss;)
  Håper alt går greit. God bedring;)

  Solklem fra Ann-M.

  SvarSlett
 8. Å shit! fy så forferdelig, vart heilt sjokkert no.
  Men "bra" det var en snill type.
  Sender deg varme tankar og kryssar alt eg har for deg!

  SvarSlett
 9. Det er nok ingen fare,men skjønner at du fikk litt av et sjokk.....
  Kos deg og nyt sommeren.....som du sier selv Gud har en plan for oss alle...
  Masse klemmer til det søteste du...

  SvarSlett
 10. Kjære deg- ikke en hyggelig beskjed å få- selv om prognosene er veldig-veldig gode...men jeg tror det er bedre å leve i tillit enn i angst- uansett hva som møter oss. Så synes jeg det er flott at du skriver om det her- for livet er jo så mye mer enn interiør...(samtidig som det kan være et godt avbrekk å fokusere på det litt overfladiske også..)og alle vet vi om noen som har kreft- eller har hatt det. Heldigvis blir mange friske- men jeg har skjønt mer og mer at det også er ettervirkninger som tretthet og andre ting- som det kanskje ikke snakkes så mye om. Som din dag er skal din styrke være...og kom til meg alle dere som strever og har tunge byrder å bære og jeg vil gi dere hvile...og nå ser vi i et speil i en gåte- men da skal vi forstå fullt ut. Av og til kan livet kjennes litt ubegripelig...og jeg tror som deg at det kan være bedre å spørre hvordan- enn hvorfor- selv om det er vanskelig å ikke tenke "hvorfor skjer dette nå"..Mange klemmer og varme tanker til deg!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, nydelige ord som jeg gjemmer i hjertet:) jeg vet om deres prøvelser og at du skriver av erfaring♥

   Slett
 11. gode og varme tanker sendes din vei.

  Klem
  henriette

  SvarSlett
 12. Herregud! Nå ble jeg skremt...!! Håper inderlig du blir helt frisk..jeg tenker på deg og sender ALLE mine gode tanker, bønner og håp til deg! Uforståelig at en vakker, ung jente som deg får dette 'svineriet'..Masse lykke til! Min beste klem til deg!

  SvarSlett
 13. Takk for fine ord inne hos meg, og må si at du har en helt fantastisk holdning etter denne fryktelige beskjeden. Masse gode tanker og lykkeønskninger sendes din vei! Klem fra Idyll

  SvarSlett
 14. Stå på veronica!! :)) dette går bra! mvh toan.

  SvarSlett
 15. må sei eg fekk heilt frysningar over beskjeden du fekk, og din fine måte å formidle det her på bloggen, og ikkje minst over roen og tilliten til Gud i dette! Det gjorde inntrykk på ein positiv måte, som at sånne type beskjedar vart satt litt meir i perspektiv og som at viss ein ein gang skal få ein sånn beskjed så vil det vere litt mindre forferdelig enn før eg leste dette innlegget, viss du skjønnar kva eg meinar. så takk for din åpenheit! og eg er sikker på at dette skal gå bra! "som dine dager er skal din styrke være"! lykke til med dei neste vekene, og håpar du får ein fin sommar! klem

  SvarSlett
 16. Off off! Så skummelt er et så lite ord. 5 bokstaver som får deg til å tenke helt anerledes. Takk for at du deler, vi burde tenke anerledes uten de 5 bokstavene også;-)

  Masse lykke til videre og håper du får en litt mer våken lege fremover....

  Positive tanker sendes din vei.
  klem

  SvarSlett
 17. Jeg synes du er tøff som deler dette. Følelse av at dette skjer en selv, må bare være helt utrolig vanskelig. Så flott gjort synes jeg, at du deler, dette skjer jo rundt oss hver dag! Og det kunne like gjerne vært meg! Ønsker deg alt godt og masse lykke til, varme klemmer fra meg !

  SvarSlett
 18. Oi..
  Blir litt tom for ord når man hører ordet kreft..
  Så godt at du kan ta det på den måten! I Herrens hånd er alt som det skal være. Min sykdom (utmattelse) kan jo ikke sammenlignes, men jeg kan i alle fall si at man etter en stund forstår hva Gud ville si en og hvorfor han lukket en dør. Det er Hans kjærlighet for oss og da er det så godt å kunne ligge i Hans hånd og overlate bekymring og frustrasjon og planer man hadde.. :)
  God bedring!!

  SvarSlett
 19. For en fryktlig skremmende beskjed du har fått. Skjønner at dagene sikkert ikke er lette nå.
  Håper du klarer å bearbeide dette og innse at dette er overkommelig, og at du skal leve lenge og bli en glad gammel dame :)
  Hør på legen, og tenk at du skal bli frisk. "Hver morgen når du våkner skal du si til deg selv " jeg er frisk" og hver kveld sier du det samme. Jeg har tro på tankens kraft <3
  Varme klemmer fra meg!

  SvarSlett