tirsdag, mars 20

Stillestående


bilder..og uker for den saks skyld. Det er ikke mye som har skjedd her den siste tiden. Men det er vel helt greit med blogge tørke i disse sykdomstider?

I morgen tidlig tar jeg sats og drar med friskt sinn (om ikke kroppen er helt frisk) på Boot Campen. Det er vel 3 uker siden sist trening og jammen skal jeg ikke få målt fettprosenten også! Da kommer sannheten fram..fysj. Kjenner jeg gruer meg litt, men det er vel kanskje kjekt å få alle fakta på bordet? Ha noen tall og kunne sammenligne med, etterhvert:) Vekta skal ikke få bli stillestående!


Jeg får se imorgen om jeg tør å publisere de feite fakta-talla.
 Imens -ha en fiiiin kveld!

6 kommentarer:

 1. Så fine bilder av stua di!En sånn sofa skal jeg ha meg når småbarnsperioden er over!
  Lykke til i morra:)
  klem
  kathrin

  SvarSlett
 2. Kom nylig over bloggen din og må si du har en herlig stil. Du har fått til en helhet og en personlig stil. Så ulikt meg, men jeg digger hvordan du har det. Liker så godt kontastene du bruker og det du blander gir et spennende og helhetlig uttrykk.

  Legger meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre.

  SvarSlett
 3. He-he, du altså! Jeg ler godt!!!
  Lykke til i morgen! Jeg skal faktisk ned på dekk 2 kl. 07.00 i morgen tidlig...
  Takk for sist forresten! :)

  SvarSlett
 4. Hei. Jeg synes du har en kjempefin blogg og du virker for meg som en veldig kreativ dame med et spesielt godt øye for farger og kombinasjoner av disse :) Jeg er jevnlig innom bloggen din og kikker :) Men i dag da jeg leste de siste setningene på dette innlegget og ditt forrige innlegg, ble jeg litt trist på dine vegne.... Hvorfor skal du grue deg til å stå opp kl 6 ( eller sikkert tidligere må du opp for å rekke det) for å måle fettprosenten din!!!!! Det er jo utrolig trist at kroppen og vekten er noe som skal bekjempes.... Jeg får virkelig lyst til å si til deg at du må være snill med deg selv! Særlig etter at dere har vært syke. Bruk heller kreftene dine på noe kreativt, noe du gleder deg til og liker! Og sov så lenge du kan (med tanke på at du har små barn hjemme) :) ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei du Anonyme! Tusen takk for kjempe fine ord! Kjære vene da:) hihi..
   Men huff, det var ikke meningen fra min side å klage, for jeg elsker den nye treningen jeg har begynt på! Og litt må man jo plage seg selda, jeg har jo så godt av å bli piska litt rundt, ihverthall på trening:) Mine 3 barn våkner alle før kl 6, så opp må jeg uansett. Og nå når jeg har begynt å trene SÅ tidlig føler jeg at jeg får mye mer ut av dagen:) Og mye mer energi til å være med akkurat mine små:) Håper jeg fikk forklart meg litt der, jeg har også gått inn å redigert den første setningen i det nyeste innlegget. Må du ha en flott dag du også! Så satser vi på en frisk uke:) Klem fra meg

   Slett
 5. Må bare si lykke til på Boot campe'n og stua di er fantastisk fin! Digger putene i sofaen din og alt!! Klem

  SvarSlett