onsdag, mars 21

Fra trening og rett i baren!

Nedslående resultater?..neida:) Ikke noe å gå i barskapet for dette! Kl 06.10 møtte jeg opp til min "Fat Burn Boot Camp" trener. Jeg strippet og hun målte meg opp og ned, kløyp meg i fettet og noterte store tall ned på skjema. Hei hvor det går- jeg er spent på resultatet jeg! Men jeg er jo igang da! Tidlig i januar registrerte jeg meg i VG's vektklubb, jeg skriver ned hva jeg spiser og legger inn dagens treningsøkt. 5 kg er "off" siden det, men jeg skal fortsatt godt ned! Jeg har hatt lavt stoffskifte siden jeg var 16 år og medisineres for det hver dag. Jeg vet jeg må gi jernet, det store ekstra, hvis jeg skal se resultater. Maten har egentlig alltid vært sunn og god, MEN jeg spiser like mye som en mann! Øynene blir alldeles ikke mett.. og gjerne litt sjokolade til kaffen hver dag, har jo hørt at det også er litt sunt? hihi. Nå spiser jeg riktige porsjoner, mye mindre brød og pasta enn før, drikker MASSE vann og sjokoladen holder seg til 1-2 ganger i uka og den er MØRK! Så får vi se da, om det gir bedre resultater. Looking forward! Her kommer det noen bilder av baren vår, den kinesiske baren! Synes den er så fin:)
Barskapet har 6 oppbevaringsrom og et hemmelig et:)Jeg prøver å bruke de asiatiske paraplyene til noe dekorativt, den gule fargen er jo fin i seg selv!

Ha en super duper dag dere som titter innom! Og tusen takk for alle de fine hilsningene dere legger igjen! Jeg SMILER ♥7 kommentarer:

 1. Det kreves styrke og vilje til en slik forandring og det virker som du har alt det og motivasjon til å stå på! Stå på, litt opp og ned hører med. Barskapet er lekkert. Og du har pyntet det så fint oppå. Ingenting til tilfeldighetene her nei. Den stålampen din er bare så stilig!

  Ønsker deg en strålende dag!

  SvarSlett
 2. Ja det koster og holde vekta og formen!Du er flink:)Jeg var medlem i vg s vektklubb engang og synes det var suverent..
  Nydelig barskap!
  klem
  kathrin

  SvarSlett
 3. Hei Veronica. Er stadig vekk innom bloggen din fra andre siden av Atlanteren ( jeg er sostra til Ingrid). Syntes du er flink som har motivert deg til et sunnere liv og litt ned i vekt. Har gjort det selv etter en del barn . Det viktigste jeg laerte var at enn maa legge om kostholdet saa det blir en livstil. Jeg elsker sjokolade saa jeg kunne ikke kutte det ut ( for da hadde jeg sprukket etter noen uker) men har laert meg at en liten sjokolade bit her og der kan jeg unne meg. Jeg legger heller vekt paa og spise masse gront og nydelige salater. Fylle paa med det i hverdagen saa kan jeg heller spise litt dessert/sjokolade her og der. Det funket i allefall paa meg. Trening er ETT + selvfolgelig men jeg bor langt unna trenings studio og har desverre ikke saa mye tid saa her blir det eN gaa tur med minste mann I NY OG NE....Nydelig det og:-)....Onsker deg lykke til:-) Dette klarer du vettu:-)

  SvarSlett
 4. Ja, du gir meg morsom inspirasjon Veronica!!!
  Faktisk trente jeg med kokke- Linda i dag morges på dekk 2. Det var kl. 07.05, så da var vel nesten du ferdig??? Fryktelig tidlig du må være på campen da.
  Stå på!

  SvarSlett
 5. Maskinisten småskryter av det "nye" treningsrommet ombord, og jentene er også fornøyde da eller? Det er tidlig på'n, men er jo allikevell våken, så hvorfor ikke! Og når det er så tidlig så kan jeg også rekke det de gangene maskinisten sover hjemme:) Jeg er hjemme igjen 0745, så jeg får brukt dagen godt for å si det sånn:)Jeg har bare positivt å si, bli med neste gang du er hjemme og prøve??

  SvarSlett
 6. Sååå fint det skapet er! Og jeg digger også det fine arrangementet oppe på skapet. Ønsker deg en super kveld og takk for hyggelige kommentarer hos meg. Det gjør meg veldig glad! Mvh Bente

  SvarSlett
 7. Du har sånn en digg blogg...Inspirerende;)Ha en deilig dag!!

  SvarSlett