lørdag, januar 28

Gull, grått og beigeer fargene hjemme. I tillegg til brune og sorte, tunge møble. Idag heiv jeg meg over kamera i et ryddig øyeblikk. Frida Kahlo bildet har kommet opp over sofaen og jeg syns det kommer mye bedre frem på grå vegg. Ja, jeg tror jeg likte det bedre sånn:)

Innimellom må jeg ha litt forandring. Dra inn andre elementer, skifte plass på bildene, bytte ut putetrekk, pledd og kanskje kjøpe noen nye blomster. Nei det er ikke alltid så mye som skal til! Skinnteppene av hest kommer fra svigermor. De får nå lufte seg litt i stua. Hvor lenge blir de oppe denne gangen tru?


Messingstakene fra Gjennbruket er i flittig bruk. Jeg liker at gull kommer mer inn i bildet:)Fin fredag og fin helg til dere! Her skal syke barn pleies ekstra godt, så de forhåpentligvis blir friske til neste uke! "håpe, håpe"

7 kommentarer:

 1. Så nydelig sofakrok du har! Lekre farger! Liker gull også for tiden, lekkert! Og det bilde var utrolig flott! :)

  Ønsker deg en super helg!

  Klem Lene

  SvarSlett
 2. Gull er det nye sølv sa ei interiørdame til meg for tre år siden. Jeg kikket litt rart på henne for ALLE skulle ha sølv... Bare vent, sa hun. Det kommer nok til å ta litt tid for nordmenn er litt trege. Jeg har jo gullegg, puter, gammel klokke og blank messing all mass. Har følt meg litt "umoderne", men kanskje jeg bare var litt tidlig ute!!?!! :)

  SvarSlett
 3. Gullvegg mente jeg. Kanskje jeg skal pusse gullbrillene mine...!? :)

  SvarSlett
 4. Jeg digger stilen din, Veronica! De smakebitene du viser her på bloggen er HELT mn stil! Skulle likt å sett HELE huset ditt...hehe. Akkurst passe annerledes og personlig! Ikke som alle andre! Det liker vi! Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk fru Holt! Det var jo en kjempe hyggelig tilbakemelding å få! Men, kjøkken og bad hjemmefra, er ikke bloggetema på en stund, da de fortsatt er i sin 60'talls pryd:) Hihi ja sånn er det bare! Fortsatt god kveld til deg og gutta dine:) klem

   Slett
 5. Hallo frøken! Så koselig at du la igjen et spor på bloggen din- for da fant jeg fine bloggen din! Så lekkert du har det. Nydelig med det maleriet mot den grå veggen som du sider og smæsjings fine puter!! Jeg har også raidet gjenbruken for messingstaker, men her har de så langt blitt spraylakket sorte. JEg er nemlig litt på sort om dagen, men dine var fine (og matte - mine skinte opprinnelig som sola...!) Og for et kupp hos svigermor da - den vasen var lekker! Her må jeg titte mer skjønner jeg. Legger meg til som følger så jeg finner deg igjen. Fin fredag til deg og dine, klem fra Karlotte.

  SvarSlett