fredag, oktober 19

varmepumpe

 
ja, da var det vår tur. Den kom i hus, selvom jeg aldri ville trudd det. Maskinisten bestilte den mens jeg var på jobb, sånn helt uten videre! Ja det går visst an. Jeg trodde JEG var sjefen her hjemme! Det er vanligvis jeg som tar sånne avgjørelser - sånne som skal opp på veggen. Det kom ikke et bilde opp på veggen her hjemme før vi hadde bodd her i 1,5 år. Og nå måtte jeg ( les vi ) finne ut av hvor denne kolossen skulle henge i stua, iløpet av 3 uker! Den dagen varmepumpemannen kom med dingsen sin, pakket den ut og sa " nei du, jeg skal være enig med deg at de ikke er noe fine å se på, men det glemmer du nok fort"- da gikk jeg opp på soverommet å la meg med Bolig Pluss. Fra under dyna hørte jeg de begynne og borre i veggen, da svimte jeg av..
 


Dagen derpå var det min tur til å stå opp gry tidlig med ungene. Kl 06 på morran bruker det å være rundt 18 grader i huset og da er det ennå ikke blitt minus grader ute. Kort oppsumert ( for jeg vil for all del ikke skryte uhemmet av en slik vegg-boks ) var det fin fin lunk i hele huset, nydelige 21 grader og vi slapp både ullsokk og heldress denne morgenen og i dagene etter. Enda godt den ble plassert laaaangt opp på veggen og den slipper såvidt å bli med på resten av interiørbildene denne frua kommer til å ta i framtida. Takke meg til den råflotte peisen vår! Det var dagens matrialistiske klage! Forøvrig har jeg det helt fint om dagen, føler meg frisk som en fisk. Ser frem til radioaktiv stråling om 2 uker og da er vi forhåpentligvis ferdig med hele den greia. Jeg har begynt å jobbe igjen og det var nydelig etter 1,5 år hjemme i kombinasjon mammapermisjon og sykdom. Nå er jeg fit for fight og klar for nye utfordringer. Tusen, tusen takk for alle lykkehilsninger! Se, de hjelper altså :)

5 kommentarer:

 1. Hehe, morsomt og bra skrevet. Jeg tenker akkurat som deg med de varmepumpene, men jeg forstår jo at de fungere godt og ikke minst så er de jo miljøvennlige! I motsening til den fyringsvarianten vi holder på med her i huset... Neste høst kommer det nok en varmepumpe på veggen her og;). Så bra å høre at det går så fint med deg! Du er så herlig posistiv - jeg blir glad av å lese innleggene dine. Ha en fin lørdag og nyt varmen i huset:)

  SvarSlett
 2. Så hyggelig å høre fra deg igjen...og så flott at det går bra med deg....gla for å høre det....
  ha en kos lørdag,her blir det på konsert med hjemmelig musikk...fra sør helgeland til Oslo:)
  klemklem til deg

  SvarSlett
 3. Så godt å høre at du føler deg bra! Har tenkt på deg...og hvordan du har det. Håper virkelig det går fint med deg fremover, så deilig å begynne på jobb igjen også. Jeg vet åssen det er å gå hjemme lenge....man blir nesten litt gal (ihvertfall ble jeg) Skjønner din frustrasjon over varmepumpe-kassa, men så deilig å få det varmt i huset. Ha en fin kveld. Gode tanker fra meg:)

  SvarSlett
 4. Varmepumpe er gull!
  Vi lever i et uisolert 50 tallshus og hadde seriøst dødd hver morgen uten ;)

  SvarSlett
 5. har blitt en vegg-kladeis på oss også i nyehuset.
  men fikk den faktisk i samme farge som veggen - grå.
  det var da en trøst. :)
  godt med jevn og god lunk i huset, ja!
  så får vi heller bare vende oss til den slik at den virker usynlig etter hverT! :)

  SvarSlett