fredag, juni 8

Refleksjon


Det er en grunn til at det ikke har vært noen baderoms innlegg her på bloggen tidligere.
Men nå har vårt grusomme bad fått en liten oppgradering! I og med at vi ikke skulle bruke de "store" pengene på bad i år, heller ikke neste år, så var det deilig å kunne kaste ut den råtne 80'talls innredningen og male over den bondeblå tapeten som ruvet veggene. Vi fliselimte veggene for å få "mur-looken" og malte veggflisene og gulvbelegget med fargen Refleksjon. Jeg skal ikke skryte på meg at vi har kostet på oss en baderoms drøm, men vi tok en litt sånn "6 tusen kr vs 300tusen kroners bad"...heheResultatet ble et mye lysere og finere bad, et bad vi godt kan leve med i et par år til:) Det trengte ikke koste allverdens, noen malings spann og litt dilldall gjorde sitt, gitt!


Dusjkabinettet som vi satte inn da vi rev ut det gamle badekaret, er et kapitell for seg, men tviler på at akkurat det blir blogget! Uff og huff de er ikke akkurat lekre de monster kabinetta, men med troperegn og masasjedusj så skal jeg ikke klage. Jeg har tross alt siden vi flyttet inn ( 2 år ) dusjet sittende i badekaret. Nå er det digg å dusje stående! What a feeling:)


Bambus krakken og sink kurven kjøpte jeg på Home and Cottage idag, strålende fornøyd!

Flotters fredag til dere som titter innom!


11 kommentarer:

 1. En kan ihvertfall få det litt koseligere på badet med enkle grep...Ser veldig bra ut:)
  ha en flotters dag
  klemklem

  SvarSlett
 2. Såg vakkert ut! Ofte ikkje så mykje om skal til!

  God klem,
  god helg!

  e :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk begge Elin'er! Jeg kan fortsatt kjenne malingslukta og er nok blitt litt baderomsrusa:)

   Slett
 3. Ha-ha, jeg har smugtittet på dusjkabinett- monsteret på maskinistens mobil... ;)
  Det er ikke farlig å si at badet ser MYE bedre ut nå! Jeg syns du kunne lagt ut noen bilder av hvordan det faktisk så ut FØR oppgraderingen! ;)

  Ha en flott helg min venn!
  God klem

  SvarSlett
  Svar
  1. It's a MONSTER! Akk ja, men det er bare så deilig å ta seg en dusj nå og ungene elsker det:) Før bilder kommer, må bare få scannet de inn først, har selfølgelig ikke tatt bilder av badet selv, det glemte vi helt i rivebadetekstasen:) Men har jo i det gamle prospektet.. de får duge. Flotters helg t deg Gabi

   Slett
 4. Det er sant det: det trenger ikke å koste skjorta, ei heller ikke de store forandringene hele tiden. Jeg mala ett gult rom hvitt i fjor. Og i vinter kjøpte jeg en brukt sofa. Bare det lyse rommet(er i kjelleren) gjorde susen... ;o) :o)

  Ei fin helg til deg og dine. :o)

  Klem klem(Monica M.).

  SvarSlett
 5. Flinke dere er! Kos deg med ny dusj!! Ser veldig fint ut:-) god helg, kjære dere!

  SvarSlett
 6. Hey, jeg oppdaget en ny jobb.
  Her likte jeg meg godt.
  Kjempefine bilder - legger meg til som følger.
  Håper du vil følge meg også.
  Ha en fin helg, Hilsen Flisan

  SvarSlett
 7. Hei Veronica! Så utrolig fint det ble da! Nå fikk jeg lyst til å gjøre det samme på vårt 70-talls bad også:) Ha en fin helg!

  SvarSlett
 8. Så koselig med så mange gode kommentarer, nå ble jeg kjempe glad! Tusen takk skjønninger:)

  SvarSlett
 9. Superduper fint! Jeg digger å se sånne oppussinger som ikke koster allverden og blir kjempefint! Sånt blir jeg inspirert av! Og den bambuskrakken er såååå fin! Vil ha!! Håper du har det bra. Klem Bente

  SvarSlett