søndag, juni 10

Mine knekkebrød


som er hjemmelaget, smaker godt og er super for forbrenninga mi. Jeg merker at når jeg har vært uten en stund, blir jeg så oppblåst og får så vondt i magen. Disse gode, sprø, med masse frø setter fart på sakene. Da er det bare å røre sammen alle ingrediensene og sette to brett i ovnen. Super enkelt! Har du en knekkebrød favoritt?Vil du prøve disse, så kommer oppskriften her!Dette stekes først i 10 minutter på 190 grader.
Rut så opp med en pizzaskjærer el lignende og stek videre i 30 minutter.
Åpne ovnen å tørr stek knekkebrødene i 30 min ekstra.
 Pakkes tørt.


Det er ekstra godt å blande inn litt grovhakka valnøtter og gresskarkjerner:)

Med dette ønsker jeg dere en knasende sprø og fin uke!

8 kommentarer:

 1. Ser kjempegode ut! Har aldri smakt hjemmelaget knekkebrød så disse må jeg bare prøve :) Flotte bilder!

  Fortsatt fin søndag!

  Klem Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja prøv, jeg trudde ikke det skulle være så enkelt:) Hvis jeg ikke har alt i oppskriften har jeg byttet ut med noe annet eller bare tatt mer av det andre. Gått bra hver gang. Men pass på at de blir tørre nok, det har noen ganger skjært seg ang det. Da har jeg tatt de litt i brødristeren rett før de skal spises:)

   Slett
 2. Disse så og hørtes fantastisk gode ut. Skal jeg jammen meg teste ut i morgen :) Takk for at du deler.
  Ønsker deg en flotters søndag videre.
  klem Jane

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig, jeg synes alt godt burde deles:)

   Slett
 3. Det hørtes utrolig godt ut! Må jammen prøve å bake dette. Tusen takk for fin oppskrift! Klem B

  SvarSlett
 4. Fristende bilder! Baker slike selv og det går unna i en fei. Har en liten vri på oppskriften, og er nok en favoritt her i huset. Linket meg ned på utfordring bad, takk for hilsen og tipset:)

  SvarSlett
 5. Åh, de så gode - og sunne (!) ut! Og det er så bra :) jeg har knekkebrød-dilla for tiden, det er i grunn alt jeg spiser nesten, så kanskje disse må prøves? Jeg er veldig gla i wasa sine sport + jeg, da - men det blir jo noe helt annet med sånne gode hjemmebakte. Takk for tips og oppskrift! Ønsker deg gode junidager og håper du nyter dem :) klem til deg fra meg

  SvarSlett
 6. Helt enig med deg! Kjempegodt med hjemmelagede knekkebrød - og supert for forbrenningen. Lekre ting fra H&M i innlegget over:) Fin dag til deg!

  SvarSlett