onsdag, juni 20


Kremmerhusets speil har kommet opp på veggen i stua og på badet. Moro å forandre litt veggpynt innimellom, selvom jeg pleier å være ganske lat akkurat der. Men det ble fint da, synes jeg.

 


 Siden det er sommer har det vært litt fargesprell her på bloggen, det er moro å ta bilder med den nye mobilen og forandre på de i de forskjellige programmene som finns. Litt hekta kan du si! hihi.. Men nå var det deilig med litt "black and white" igjen.
Bli gjerne med på min "ha det på badet" utfordring, som ikke går ut før 1. juli! En av dere vinner en super digg body lotion fra Chanel. En luksus krem som du MÅ ta deg råd til å åpne og bruke, ikke bare ha den på bade hylla til pynt:)
 Du kan delta ved å bli med her .
Ønsker dere en fortsatt deilig dag, nyt solen! Hvem vet hvor lenge vi har den denne gangen..

7 kommentarer:

 1. Stilig bildet, det øverste. Det ser ut som at det er hentet rett ut fra ett interiørblad.
  Ble nysjerrig på den bodylotion'en du nevnte. Hva er tilleggsnavnet(og evnt. nr.)?!
  Er merke-og designerfan...(Med alt det måtte innebære).

  Monica M.

  SvarSlett
 2. Takk Monica, det var jo hyggelig sagt! Kremen jeg gir bort er fra N 5 fra Chanel, collection seduction, velvet body cream:) Rå deilig krem! Hvorfor ikke bli med Monica, da kan du vinne den:)

  SvarSlett
 3. Lekkert, heilt Elin :) Skal sjå om eg kjem meg med på utfordringa di, akkurat no er eg hjelpelaus... Måtte bruke krykker i går. Men I`ll be back ;)

  klem,
  e :)

  SvarSlett
 4. De speila er bare knall stilige. Sto selv med et slikt i hånden her om dagen, men så var det det med plass til alle duppedingser da ;).
  Klem Madelén

  SvarSlett
 5. Kjempenydelig hos deg! Lekre bilder som alltid :) Så fint det speilet var, ja, alt var fint :)

  Fin kveld til deg!

  Klem Lene

  SvarSlett
 6. Herlige bilder!! Og det speilet såg jo ut som om det var lagt for å henga nettopp der :) Kjempe fine dei speila der altså. Tar meg i å fundera over kvar eg kan ha plass til eit slikt speil - hermeguri meg... Men det er vel lov å la seg inspirere ;)

  Ha ein herlige dag!

  Klem Eli

  SvarSlett
 7. Det øverste bildet var utrolig stilig!!! God helg til deg!

  SvarSlett