onsdag, mai 16

Man tager hva man haverJeg ser på kleshaugen som har hopet seg opp på soveroms gulvet etter at jeg har plyndret skapet for et skjørt eller kjole som passer og som er fint nok for 17 mai. Jeg finner ingenting.
Det eneste positive med det, er at jeg har funnet klær nok til å fylle en sort søppelsekk som UFF skal få.
I ren frustrasjon durer jeg ned i kjeller'n og finner fram den gamle vestfoldbunaden som svigermor fikk til sin komfirmasjon. Den passer meg vel? Men hva med skjorta? Jeg som aldri har strøket en bunad skjorte og att påtil HATER å stryke! (Stryking er forresten Maskinistens jobb her i huset, da han synes jeg gjør for dårlig jobb. Helt greit for meg:)
Grøss og gru.. "Jeg sparer den jobbe til ikveld" tenker jeg med meg selv.

Men hva skjer? Jo verdens beste svigermor dukker opp med Maskinistens bunadskjorte (ferdig vasket og strøket) og i ren glede over at jeg vil gå med hennes ungpike bunad imorgen så tilbyr hun seg å ordne min skjorte også ♥ Det er kjærlighet det!
Og siden jeg slapp unna både vask og stryk av bunad skjorter kunne jeg glede meg over å dekke til frokost bordet som får 2, ja egentlig 3 ekstra gjester kl 08.30 imorgen. En gledens dag ser vi fram til, Maskinisten kommer hjem inatt for å feire morgendagen med oss. Hurra!!!
Men jeg er langt fra ferdig og får se å komme igang igjen. Badet må vaskes, gangen støvsuges, kleshaugen(e) på soverommet fjernes. 2 knapper sys i bunaden til storebror. Og hjemmelaget bounty's skal dyppes i sjokolade..mmmm

Og sorry Maskinisten min hvis du leser dette, men jeg rakk ikke å vaske bilen idag...!!
Men det regner, så det gjør kanskje ikke noe..?

Love you ♥

5 kommentarer:

 1. Ha en riktig fin feiring...her blir det sverige tur:)
  klemklem

  SvarSlett
 2. FINE bilder!! liker vannmerke bruken ;) også grattis med promotering av bloggen på tb.no ;) håper lavkarbo bounty'ene blir bra!! :D god 17mai!.

  SvarSlett
 3. Så fint bordet var dekket; spesielt fatet med barnesølvet. :o) Og jeg ble solgt da jeg leste slutten av bloggen din... Godt at en er flink å ta vare på kjærligheten og si at en er glad i en i hverdagen. For det er jo hverdager det er flest av og det er jo de som er tøffest.

  Ha en fin dag i morgen!! :o)

  Monica M.

  SvarSlett
 4. Nydelig dekket bord :) Håper dere har hatt en flott feiring i dag.

  klem Jane

  SvarSlett
 5. Fantastiskt innlegg (herlig skrevet) Regner med at dagen ble feiende flott tross en masse to do´s ;))
  Fineste kvelden til deg og gratulerer med dagen! xoxx B

  SvarSlett