onsdag, mars 28

På tide å levere lotto kupongen?

Dette er vel et bilde som sikkert flere har lagt merke til de siste dager? Drømme kjøkkenet!! Og jeg som har masa på gubben om en slitt chesterfield i enden av det nye kjøkkenet!! ..Saumfare bruktmarkedet.. Og her kan han jo se hvor KULT det kan bli! Wow.. Men over til noe annet.
foto Patric Johansson for Plaza Interiør
Tid og penger..
 ..bare kom til oss! Når det er i boks, vil vi flytte kjøkkenet vårt til den andre siden av stua, ja, ut på  den overbygde verandaen som er vendt mot skogen. Her strømmer morgen solen inn og vi har fritt syn rett ut i skauen. Vi skal ha 2 åpninger ut. Den doble skyvedøra vi har fra før settes på kortveggen og hele den andre veggen blir i glass, forholdsvis over kjøkkenbenken og helt opp til taket:) Tror du jeg gleder meg til å slå opp dørene og nyte morgen kaffen her? Ja for vi begynner straks med utearbeidet. Rett utenfor "drømmekjøkkenet" skal vi legge belegningstein, sette opp en støttemur og planere hagen nedenfor. Akkurat det begynner vi med ganske snart! Da vil vi få en fantastisk deilig uteplass å bare tusle ut på. Fritt for innsyn, foruten om dyrene som måtte tusle rundt i skauen.. Åh jeg gleder meg såååå!!!

Her ser dere hvordan det ser ut nå. "Etter" bilder kommer kanskje om et år?? hehe..
På tide å levere den lotto kupongen kanskje??

Nå skal Maskinisten og jeg på en aldri så liten Oslo tur! Hente hjem en fin fin lampe fra Tine K:)

8 kommentarer:

 1. Lykke til! ;) mens dere er i Oslo skal jeg ikke lenger enn til Posten for å hente pingvinputa fra hviit og et par bruktfunn fra nettet... :)

  SvarSlett
 2. :) he,he.
  Lykke til da!

  Klem

  SvarSlett
 3. Det kommer til og bli lekkert!:)
  Har lotto kupong inne all the time og håper på gevinst i millionklassen!Tenk så mange drømmer vi kunne oppfylt:)
  kos deg med din kjære på Oslotur!
  klem
  kathrin

  SvarSlett
 4. Herlig innlegg :) Skal krysse fingrene for vinnerlykke hos dere jeg ;)

  I dag skinner solen og våren er virkelig i annmarsj, men jeg må dessverre holde meg innendørs, for er det noe som slår ut frøken fabelaktig, så er det pollen. Men jeg elsker våren for det :)

  Takk for alltid fine og gode ord inne hos meg, skjønne deg.

  Fabelaktig onsdag;)
  Stort smil & godklem

  SvarSlett
 5. Enig med deg i at dette kjøkkenet var en drøm! Og det høres ut som du også snart får et drømmekjøkken...høres jo helt perfekt ut!

  SvarSlett
 6. Oi! Så gøy forandring:) Hørres ut som ein draum av eit kjøkken.
  Nydelig inspirasjonsbilde også.

  God veslelaurdag:)

  SvarSlett
 7. Ja,dette høres bra ut:)Det er jammen meg noe å glede seg til...
  ha en fin morgendag
  klem

  SvarSlett
 8. Enig med deg i at dette er drømmekjøkkenet. Høres ut som du også snart får drømmekjøkkenet...blir nok utrolig fint det du forteller om her...Gleder meg til å se Tine K lampen....

  SvarSlett