fredag, februar 3

Uglesett

Uhuuu


En liten Haukugle forvillet seg inn på den overbygde terassen igår. Stakkars ungfuglen krasj-landet i vinduskarmen og ble der lenge nok til at jeg fikk fomlet fram kamera og knipset et par bilder. Ikke hver dag vi får slikt fint besøk, så litt moro var det da:)


Jeg skal tilbringe denne iskalde, lyse dagen innendørs og rydde, rydde, drikke kaffe og atter rydde.. :)
Hva skal du?

6 kommentarer:

 1. Så gøy at du fikk foreviget ugla! Ser litt vettskremt ut stakkars;). I dag er jeg hjemme med syk sønn, så jeg fyrer og fyrer og koser meg med å lese blogger mens minstemann ser på tv... Første gang jeg er innom deg og bloggen din er veldig fin! Jeg følger deg videre jeg:) Hilsen fra Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så hyggelig melding å få på morran:) God bedring t gutten din, her er vi akkurat ferdig med 3 ukers sykdom i alle varianter:)

   Slett
 2. Hei:)Ja her ryddes og vaskes det med noen blogg pauser innimellom slagene..Godt det er flere:))
  For et utrolig kult ugle bilde,nesten magisk!
  Nyt helgen med rent hus:)
  klem fra kathrin

  SvarSlett
 3. Jøje meg!
  Tror aldri jeg har sett ei ugle på nært hold.
  Veldig fin ugle, ser litt forskremt ut...kan vel hende den aldri har sett et menneske på nært hold før den heller! ;)

  I dag har jeg gjort akkurat det samme som deg. Fin Fredag!:)

  Koselig blogg du har, her titter jeg gjerne innom igjen!

  SvarSlett
 4. En gang vi hadde vært ute og kom hjem igjen satt det en ugle INNE i huset!!! DA ble jeg skremt da!!! Mamma mia ! hvordan den var kommet inn vet vi ikke, alle vinduer var igjen - kanskje den hadde detti ned igjenom pipa... Rakk å ta bilde jeg og - den satt i gardina hehe. Ellers ser mannen min ugler nesten hver dag på vei hjem fra jobb, sånn i 8-9 tida på kvelden når det er mørkt, da sitter de på skilt eller på "prestene" langs veien og venter på at bilene skal kjøre på noen insekter som de lett kan plukke opp å spise! (de er ikke dumme!) Ha en hyggelig kveld og en finfin helg!
  Går det forresten bra med Pernilletulla di???
  Klem AnnYvonne

  SvarSlett
 5. Hei!
  Koselig blogg. :o) Har fulgt deg/den ei stund(da jeg har truffet deg før :o) Og er venninne til din tante Monica. Derfor ble jeg nyskjerrig da Monica sa at du hadde en interiørblogg. Pluss at jeg er interessert i interiør).

  SvarSlett