mandag, februar 6

Kontor Tid

Jaaaa takk, begge deler! Jeg leiter etter et skrivebord/liten arbeidsbenk hvor vi skal ha den stasjonære pc'en stående. Etter en liten runde på Pinterest og jeg fant ikke lite "fengende" bilder! Det er så mye fint å kikke på der ute. Folk er så flinke med innredning! Guri, tenk å bli opphengt i "kontor" bilder..hehe.. Vil helst ha et gammelt, umalt bord som tåler noen riper og hakk fra små klåfingre.....


Et arkivskap med stor A! Må saumfare finn.no eller et eller annet. I'm in love.


Og den lampa da...

5 kommentarer:

 1. Jeg har lett LENGE etter nytt "skrivebord" uten større hell. Nå har jeg bestemt meg for å snekre ett. Men det får bli til våren. Jeg kan spy av det game "bøkefolie- pulten" som Bent absolutt skulle dra med seg da vi flyttet hit for over 5 år siden. Jeg mistenker at han påstår han syns det er fint siden han vet jeg hater det... ;)
  Vi får jakte videre Veronica!

  SvarSlett
  Svar
  1. ha ha Gabriella, jeg må le av deg altså:)Vi ses jo imorra, snakkes videre:) hehe..

   Slett
 2. Der var det mye fint!!! Lampen var utrolig stilig! Tviler på at den hadde passet inn i vår lille leilighet ;) Hehe. Tolix stolene er kule til et gammelt slitt skrivebord, vet ikke om de er så gode å sitte på da .. :-) Men fine er de! Sånne gamle "arkitektlamper" er også kjempelekre! Jeg vil også ha nytt kontor ;) Takk for fine inspirasjonsbilder, og lykke til i jakten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Jeg tror heller ikke jeg skal ha Tolix som kontorstol..hehe, selvom det er umulig, så kan man risikere å få tre-smak i rompa:) De er fine å se på ja! Det var nå egentlig den mørke, grønne veggen som tiltalte meg på Det bildet:) Kikket innom deg, og Super Kule gryteunderlag du har laget! Kreativt må jeg si:) Fin dag videre til deg. Her fortsetter jakten på skrivebordet:)

   Slett
 3. Takk for superfine blider til inspirasjon...trenger kontorinspirasjon fremover. Den svarte lampen på det nederste bildet er helt fantastisk! Har aldri sett en sånn i svart før....KULT! Må også takke deg for alle de fine kommentarene du legger igjen. Det varmer og betyr mye! Klem fra meg

  SvarSlett