lørdag, februar 18

Helt Enkelt en favoritt lampe

Helt Enkelt er min svenske favoritt blogg. Anna-Malin bak bloggen, tar fantastiske bilder og er til stor inspirasjon med sitt nydelige hjem, et hjem jeg helt enkelt kunne flyttet rett inn i. Ta deg en titt inn her, så skjønner du hva jeg mener:) Helt Enkelt hjemmet er fullt av fine skatter og ikke minst lamper, som denne fra Tine K, som jeg bare såååå sikler på.  Med lov fra Anna-Malin viser jeg her noen bilder av mine favo-lamper:)



 Etter flere mørke måneder sittende inne i dunkel belysning, har Maskinisten sagt ganske strengt til meg, at nå må jeg jammen bestemme meg og finne ut hva slags lampe jeg vil ha i stua. Vi har flere gulv- og bord lamper rundt omkring, men vi ønsker en som kan henges over stuebordet, som "samler" stua litt mer og gjør det lunt og koselig. Av prinsipp gidder jeg ikke å kjøpe en lampe, bare fordi vi MÅ ha en lampe, jeg må jo vite hva jeg vil ha og heller spare til den rette:) Tine K's pendel lampe med perlemors skjell er for meg,en drøm av en lampe. Men sort eller hvit eller rett og slett grå? Tiden får vise hva jeg finner på:) Nyt siste rest av lørdagen, jeg koser meg med Maskinisten og "hver gang vi møtes".

4 kommentarer:

  1. Valgets kvaler...Jeg synes den er lekker i grå,kan kombineres med mange andre farger også:)
    Kose dere..
    klem

    SvarSlett
  2. jag älskar Anna-malins blogg också ...det var genom att alltid hitta hennes bilder på google som jag "halkade" in i Bloggvärlden....Håller med om att Tine:k lampan är ursnygg och ibland är det bättre att spara till den man verkligen vill ha ...Kram från Göteborg och ha en fortsatt fin helg..../ Pernilla

    SvarSlett
  3. Lekkert, lekkert, lekkert.. er ikke lett!
    Lykke til med valget ☺
    -Beate-

    SvarSlett
  4. Ja, man kan vel kalle det et luksusproblem? Jeg hadde gått for grå! :)

    SvarSlett