tirsdag, januar 3

Jul, over og ut

Det flotteste juletreet vi noen gang har hatt, måtte maskinisten ut på selveste Julaften å kjøpe. Etter en mislykket "nå skal vi ut i skogen å hugge tre" tur lillejulaften, kl 22, altså lenge etter mørkets frembrudd, måtte vi se oss tapt. Det lille pjuskete treet Lucas og maskinisten hadde funnet, holdt ikke engang på filt-pynten som barna så fint skulle få pynte med julemorgen. Neida, det stakkars treet hang med greinene uansett hvor langt "inn" på pinnen vi prøvde å henge pynten. Lucas konstaterte da at siden juletreet var dødt, ble det sikkert ikke lei seg hvis vi byttet det ut. Hmm.. sant..

  Tidlig julemorgen peiset maskinisten til nærmeste juletreutsalg og heldigvis hadde de 4 stykker igjen. Fire råflotte edelgraner til råflott pris. Ikke no rabatt, ikke engang på Julaften!
Full valuta for treet fikk vi uansett da vi gikk rundt juletreet på Pernilles 2 årsdag, tredje juledag:)
Det var utrolig koselig og jeg håper det vil bli en tradisjon med "så gjør vi så, når vi vasker vårt golv" og "jeg gikk meg over sjø og land". Barna elsket det og vi voksne lo og fikk trimma litt ribbefett samtidig:)Nå ligger det juletrepynt histen og pisten her i huset, noe er ødelagt og annet er tatt av støvsugeren! Det skal bli deilig å pakke ned jula imorgen.


Nei, nå er det slutt på julete blogg innlegg, dette var siste rest:)

3 kommentarer:

 1. Hehehe.. du skriver så morsomt :-) koselig og ekstra fint pyntet hos dere i år også! <3

  SvarSlett
 2. Så juletrehogsten ble "fiasko" ? ;)
  Vårt står inne fremdeles, men all annen julepynt ble ryddet bort 2.1.... Det er så koselig med det fine juletreet vårt, så vi har det inne et par dager til! :)

  SvarSlett
 3. Hei hei:)
  tusen takk for hyggelig kommentar:)prøvde meg på å prute på et juletre kjøpt lille julaften...men det gikk ikke ..Da sa han at hvis de gjorde det ville alle vente til lille julaften med å kjøpe tre...dummeste jeg har hørt...
  ha en riktig fin helg..

  SvarSlett