torsdag, september 8

Rått og sanselig

For tiden er jeg i mammapermisjon og selvom jeg har nok å henge fingrene i, så er jeg litt rastløs allikevel! Vanligvis så har jeg et og annet malings prosjekt på gang, men nå står jeg på stedet hvil. Selvfølgelig kunne jeg begynt å male lister og vinduskarmer, men det frister liksom ikke helt.


Nå og da kaster jeg stjålne blikk på spisebordet vårt, det føles nakent, sandblåst tror jeg. Skulle ikke det bli lekkert med et par strøk hvit maling?


 
Jeg tror ikke jeg er alene om å kjøre gatelangs i sneglefart de dagene gamle møbler, ting og tang blir satt ut, for så å bli hentet av Vesar. Det var mamma som kom over dette spisebordet, som lå i flere deler i grøfta. Egentlig et identisk bord med hva vi hadde fra før, bare at dette var en halvmeter lenger! Hurra! Og jo lenger, jo bedre. Må jo få plass til hele familien når vi først ber inn:) Dermed fikk maskinisten jobben med å skru det sammen. Planen var å male det med en gang, men etterhvert så syntes vi det sto godt til de rå murveggene og ved nisja. Men blir det hvitt, så blir det kanskje en enda finere kontrast:) ...ja ja valgets kval, godt jeg ikke har større problemer si! Nå er den kjølige, deilige høsten her med mye inne tid, så vi får se om jeg får ånden over meg og maler det, eller om det bare skal få være rått..og sanselig:) hmmmm

5 kommentarer:

 1. Så koselig, blir fint å følge med=) Turid

  SvarSlett
 2. Så gøy med blogg!! skal følge med :)
  Hilsen fra oss i byn!

  SvarSlett
 3. så koselig det er hos dere.:-) Takk for at du er med i min giveaway.:-) klem.:-))

  SvarSlett
 4. p.s vet du at du har aktivert "vis ordrebekrefelse" for å legge inn kommentar hos deg ? om du har det med viten og vilje skal jeg ikke bry meg:-)) klem

  SvarSlett
 5. Takk for det Thelma Louise! Og det med ordrebekreftelse på kommetar var jeg ikke klar over, men skal nok finne ut av det:) Takk for tipset:)

  SvarSlett